Zet het op Kodak

Voorzien van retro Kodak, kaart en kompas, trekken jullie het fantastische Bosland in. Het mysterieuze Hobos vormt het decor voor deze fotowedstrijd. Maak foto’s van de oude jeneverstokerij, van het prachtige landgoed, van de ontzettend mooie dreven en vergezichten. Zorg ervoor dat je een ree op foto hebt, dat je 3 verschillende fruitbomen hebt gefotografeerd en wie weet kan jij nog wel een buizerd vastleggen op de gevoelige plaat. Na deze ontdekkende tocht doorheen de fantastisch mooie natuur, kunnen jullie genieten van enkele Bosland lekkernijen: Korhaan jenever, Boslandkoekjes, Peltr,…En dat terwijl jullie de foto’s van de andere groepen kunnen bekijken.

“20e eeuw vs. 21e eeuw

Eén groep maakt foto’s in de 20e eeuw, de andere groep maakt foto’s in de 21ste eeuw. De eerste groep is gewapend met polaroid, de tweede groep gaat op pad met zijn of haar smartphone/camera. De opdrachten zijn voor beide groepen hetzelfde. Neem de kaart erbij, geniet van de Bosland natuur. Schiet wat plaatjes en straks gaan we vergelijken!

Praktisch

  • Prijs: vanaf €300 (prijs op aanvraag!)
  • Tijd: Deze activiteit duurt ongeveer 3h
  • Inclusief welkomstdrankje en gebruik materialen en voorzieningen.
  • Dit spel kan je met meerdere groepjes tegen elkaar spelen.
  • Mogelijk te combineren met andere formules.
  • Mogelijk aan te vullen met ontbijtmand, hapjes, extra drankjes.
  • Al onze activiteiten kan je ook met jouw gezin of je familie spelen. We kunnen elke formule op maat uitwerken. Wil jij met je kinderen een fantastische namiddag beleven in Bosland? Combineer activiteiten uit een kinderfeestje met activiteiten uit onze formules. Voor ons is alles mogelijk. Stuur even een mailtje en laat ons samen bekijken hoe jullie het het liefste hebben.