Over ons

Lennert en Lien

Wij, Lennert en Lien, houden van genieten, van de natuur, van sporten en van avontuur. Dit alles brengen wij samen bij Forest&Fun. Samen onze geweldig team laten wij kinderen, jongeren en volwassenen kennismaken met ons prachtige Bosland.

Sinds 2014 organiseren wij onze Foot&Fun-sportkampen in Overpelt. Ondertussen zijn we een erkend opvangbedrijf met sportkampen doorheen heel Noord-Limburg, gedurende het hele jaar. We merkten al snel dat kinderen het nog steeds fantastisch leuk vinden om te sporten en te spelen in onze fantastisch mooie bossen. Even weg van alle nieuwe media en met een frisse neus ‘ravotten’, dat vindt toch elk kind leuk?
Niet alleen kinderen willen weer meer avontuur, ook volwassenen vluchten graag even weg van alle druk en trekken bij ons op ouderwetse manieren de natuur in. Als je dat dan samen kan doen met je vrienden, familie of collega’s en je kan nadien nog wat lokale producten proeven? Momenten om te koesteren.

Onze prachtige Boslandnatuur en zeker onze locatie ‘Boslandsite: De Grote Hof’ leent zich perfect voor onze geweldig leuke activiteiten. Kom je van Eindhoven, Hasselt, Mol, Genk of alles daar tussenin? Je bent zo bij ons. Rijd onze prachtige laan binnen en je bent meteen betoverd.

Wij zijn erg flexibel. Wil je een hele dag inplannen, verschillende activiteiten mixen of nog lekker eten nadien? Of liever een ontbijtmand voor het vertrek? Wil je graag dat wij een lekker adresje reserveren? Een elektrische fiets huren? Wij denken helemaal met jullie mee. Voor ons is alles mogelijk! Aarzel niet om ons te mailen of te bellen!

Hopelijk mogen wij jullie binnenkort verwelkomen In Bosland!

Groetjes
Lennert & Lien

Lana

Mag ik mezelf even voorstellen? Mijn naam is Lana en sinds enkele maanden maak ik deel uit van het Forest&Fun-team!

Als rasechte KSA’er ravotte ik al vroeg in mijn jeugd door de bossen, bouwde ik tal van kampen en speelde ik ongelofelijk veel bosspelen. Ik groeide op tot leidster en was zelfs enkele jaren bondsleidster van KSA Eksel. De jeugdbeweging heeft me van de natuur doen houden, verantwoordelijkheden opnemen en evenementen te organiseren. Tijdens mijn opleiding Toegepaste Psychologie heb ik ontdekt dat ik graag met mensen omga. Ik luister graag naar hun verhalen en bouw mijn netwerk graag verder uit.

Bij Forest&Fun heb ik de kans gekregen om beide interesses te combineren. Een job waar ik veel met mensen omga én dat midden in de natuur. Dat noem ik een topjob!

Hopelijk tot snel in Bosland!

Lana