Over ons

Als broer en zus zetten wij in 2014 onze eerste stappen in de wereld van het entertainment. We organiseerden een aantal Foot&Fun-kampen in Overpelt. Ondertussen zijn we een erkend opvangbedrijf met Foot&Fun-kampen doorheen heel Noord-Limburg, gedurende het hele jaar. We merkten al snel dat kinderen het nog steeds fantastisch leuk vinden om te sporten en te spelen in onze fantastisch mooie bossen. Even weg van alle nieuwe media en met een frisse neus ‘ravotten’, dat vindt toch elk kind leuk?
Niet alleen kinderen willen weer meer avontuur, ook volwassenen vluchten graag even weg van alle druk en trekken bij ons op ouderwetse manieren de natuur in. Als je dat dan samen kan doen met je vrienden, familie of collega’s en je kan nadien nog wat lokale producten proeven? Momenten om te koesteren.

Onze prachtige Boslandnatuur en zeker onze locatie ‘Boslandsite: De Grote Hof’ leent zich perfect voor onze geweldige leuke activiteiten. Kom je van Eindhoven, Hasselt, Mol, Genk of alles daar tussenin? Je bent zo bij ons. Rijd onze prachtige laan binnen en je bent meteen betoverd.

Wij zijn erg flexibel. Wil je een hele dag inplannen, verschillende activiteiten mixen of nog lekker eten nadien? Of liever een ontbijtmand voor het vertrek? Wil je graag dat wij een lekker adresje reserveren? Een elektrische fiets huren? Wij denken helemaal met jullie mee. Voor ons is alles mogelijk! Aarzel niet om ons te mailen of te bellen!

Hopelijk mogen wij jullie binnenkort verwelkomen In Bosland!

Groetjes
Lennert & Lien
Forest&Fun