Pelter Puzzle

Willen jullie wel een escaperoom proberen? Maar wil je eigenlijk ook aan teambuilding doen? Wil je denkwerk maar willen jullie ook doen? Welke mensen sturen aan en welke mensen voeren uit?

Wij hebben een uniek spel uitgewerkt dat enkel bij ons gespeeld kan worden: de ‘Pelter Puzzle’. Tijdens dit spel hebben we getracht om een escape room in de buitenlucht te maken. Jullie hele groep moet samenwerken om de tips en moeilijkheden uit het ene vak te gebruiken in een ander vak. Hebben jullie alle vakken uitgedost en gevonden wat je nodig hebt? Zorg dan dat alle puzzelstukjes in elkaar vallen en kraak de cavabox!

Jullie hebben als team één doel en jullie hebben elkaars troeven nodig om zo snel mogelijk de cavabox te openen! Zijn jullie het snelst?

Dit spel kan met gezinnen gespeeld worden maar ook met grotere groepen. Het is een unieke mix tussen ‘escaping’ en ‘teambuilding’. De ‘Pelter Puzzle’ is dé nieuwste uitdaging!

Praktisch:

  • Prijs: vanaf €250 (prijs op aanvraag)
  • Tijd: deze activiteit duurt ongeveer 2 uur. Wie kan er sneller?
  • Inclusief cavabox en gebruik voorzieningen en materialen.
  • Dit spel wordt gespeeld in 1 groep.
  • Mogelijk te combineren met andere formules.
  • Mogelijk aan te vullen met hapjes en extra drankjes.

Al onze activiteiten kan je ook met jouw gezin of je familie spelen. We kunnen elke formule op maat uitwerken. Wil jij met je kinderen een fantastische namiddag beleven in Bosland? Combineer activiteiten uit een kinderfeestje met activiteiten uit onze formules. Voor ons is alles mogelijk. Stuur even een mailtje en laat ons samen bekijken hoe jullie het het liefste hebben.