Ridder

Dit kinderfeestje brengt de wereld van de dappere ridders weer helemaal tot leven. Zoals het een ridder betaamt, verkennen we eerst het gebied rondom het kasteel. Daarna spelen we burchtenspel met pijl&boog. Na een lekker drankje en wat te knabbelen knutselen we ons eigen zwaard. Als slot schieten we nog met de reuzekatapulten om het kasteel te verdedigen. Alle kinderen krijgen een presentje mee naar huis.

Forest&Fun kinderfeestjes staan garant voor het plezier van uw kind en zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes. Deze feestjes volgen het klassieke idee van een verjaardagsfeestje. Na een feestelijk onthaal worden de kinderen ondergedompeld in de wonderlijke wereld van het bos. Onder begeleiding van enkele ervaren begeleiders beleven zij spelenderwijs Bosland. Deze kinderfeestjes worden georganiseerd voor kinderen van 5 tot 12 jaar. Forest&Fun biedt op dit moment vijf verschillende formules aan.

Dit feestje kan ook in de winter gespeeld worden en zelfs ’s avonds als het donker is. Met andere woorden: verjaar jij in de winter en hou je van avontuur? Dan is ons ridderfeestje iets voor jou!

Praktisch:

  • 160 euro (voor 8 personen, p.p. extra €10)
  • Feestjes op woensdagen, vrijdagavonden, zaterdagen, feestdagen en vakantiedagen.