Wolvenborrel

Van 15 tot 26 personen

Welkom in Bosland! Welkom in de enige wildernis van Vlaanderen. In deze wildernis is er een overvloed aan herten en zwijnen. Wij mochten ook weer raven verwelkomen en sinds 2018 zitten er zelfs weer wolven in Bosland. Onze wolven August en Naya (†) zorgden in de loop van 2019 zelfs voor wolvenwelpen. Een eerste roedel die bij nacht doorheen Bosland zwerft.

Het spel

Bij het spel ‘wolvenborrel’ moeten enkele dappere herders met hun schapen dwars door het gebied van de wolven. De herders krijgen elk 5 schapen mee en 1 roodkapje. De herders krijgen 2 uur de tijd om hun kudde van 5 schapen veilig over te brengen naar het grasveld achter Hoeve Hobos. Wanneer zij 5 schapen ‘veilig’ kunnen overbrengen verdienen ze  borrels. Wanneer ook roodkapje veilig kan oversteken, verdient de herder nog meer borrels! Maar ook de wolvenroedel borrels verdienen door de schapen of roodkapje uit de herdersgroep aan te vallen. Hoeveel borrels kunnen de wolven veroveren?!

Wanneer de herder met zijn schapen te laat toekomt op de weide bij Hoeve Hobos, worden de verdiende borreltjes verdeeld over de andere kuddes.

Prijs

Inclusief: welkomstdrankje, borrels aan Hoeve Hobos, gebruik voorzieningen & spelmaterialen.
3 flessen jenever (=60 borrels) met glaasjes.
Borrelnootjes
€20 p.p. excl. BTW

Praktisch:

  • Ook te spelen met grote groep met 26-52 personen.
  • Mogelijk te combineren met andere formules.
  • Mogelijk aan te vullen met hapjes en extra drankjes.
  • Al onze activiteiten kan je ook met jouw gezin of je familie spelen. We kunnen elke formule op maat uitwerken. Wil jij met je kinderen een fantastische namiddag beleven in Bosland? Combineer activiteiten uit een kinderfeestje met activiteiten uit onze formules. Voor ons is alles mogelijk. Stuur even een mailtje en laat ons samen bekijken hoe jullie het het liefste hebben.